لیست اختراعات سيد حسين احمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1391/04/18
تاریخ ثبت: 1391/11/04
خلاصه اختراع:

امروزه استفاده از كارتهاي اعتباري و دستگاهاي كارت خوان بسيار متداول شده است، به نحوي كه در حوزه هاي مختلف نظير بانكداري و پرداختهاي الكترونيك، فروشگاه‌ها و پمپ بنزين‌ها به كار مي روند. گرچه استفاده از كارتهاي اعتباري و دستگاه‌هاي كارت‌خوان مزاياي زيادي به همراه دارد، اما مشكلات امنيتي آنها باعث شده است كه محققين به دنبال راه كارهاي جديدي باشند تا بتوانند آن را جايگزين كارتهاي اعتباري نمايند. يكي از اين راه حل ها استفاده از حسگرهاي بيومتريك ميباشد كه به شدت در حال توسعه است. در اين مقاله نحوه طراحي و ساخت يك دستگاه ATM با استفاده از حسگر اثر انگشت براي تائيد هويت، كه در واحد پژوهش كارخانجات مخابراتي ايران ساخته شده است، شرح داده مي‌شود. از مزاياي اين دستگاه امنيت بيشتر و سهولت استفاده توسط كاربران و قيمت كمتر نسبت به نمونه خارجي آن مي‌باشد.

تاریخ ثبت: 1392/10/15
خلاصه اختراع:

فن هاي كندانسور هوايي را شايد بتوان مهم ترين بخش كندانسور هوايي دانست زيرا هم قسمتي متحرك و هم پر هزينه از لحاظ مصرف برق و نگهداري است لذا بيشترين نياز به مراقبت و بازبيني را دارد.(اين اهميت در پاره اي موارد باعث غفلت مسئولان بخش تعميرات مكانيك از رسيدگي مناسب به ديگر اجزاي اين واحد شده است) جدا از واقعيت نخواهد بود اگر اساسي ترين مشكل فن هاي كندانسور هوايي را كاركرد نامتناسب آن با توجه به نيازهاي فعلي نيروگاه بدانيم. با توجه به دبي هواي فن ها، تحقيقات به عمل آمده نشان مي دهد كه در روزهاي گرم توان مصرفي فن ها افزايش قابل توجهي داشته و بر راند مان كندانسور و در نهايت راندمان كل نيروگاه اثري منفي مي گذارد. مهمترين مسأله در تعيين بازدهي فن، طراحي پروفيل و نوك پره‌ و همچنين فاصله نوك تا ديواره داخلي آن مي‌باشد. در اين اختراع با تغيير در زاويه حمله فن و همچنين شكل مقطع عمودي فن و تغيير مقدار فاصله نوك (tip) تا جدار داخلي فن توانسته است راندمان فن را بيش از 15 درصد افزايش دهد. در اين دستگاه با تغيير زاويه حمله سطح پره‌ي اصلي، جريان هوا روي سطح پره بهتر هدايت شده و در نتيجه ميزان تلفات آن كاهش مي‌يابد. با توجه به اين كه بيشترين سرعت هوا در فن‌ها در شعاع‌هاي دور از مركز اتفاق مي‌افتد، تغيير سطح مقطع عمودي به صورتي تغيير يافته است تا جريان هوا را هرچه بيشتر به اين نواحي هدايت كنند؛ و در نتيجه ميزان هواي با سرعت بالا و نهايتاً دبي فن را افزايش دهند.

تاریخ ثبت: 1394/08/19
خلاصه اختراع:

اختراع \\" اتصالات ايمن لوله بخاري \\" در زمينه فني : بخش ز : فيزيك – زير بخش : وسايل جان انسان ها يكي از مسائل اصلي ، مهم و اوليه جامعه بشري است . نشت گاز يكي از مخاطراتي است كه تاكنون علي رغم پژوهش هايي كه در اين زمينه صورت گرفته ، جان بسياري از انسان ها را گرفته است و اين موضوع نشان از ناكارآمدي و يا پايين بودن ضريب اطمينان روش هاي موجود دارد . با توجه به آمار هاي موجود در ده سال اخير ،متاسفانه سالانه نزديك به هزار نفر از هموطنانمان جان خود را بر اثر بروز حادثه گاز گرفتگي از دست مي دهند و با توجه به اينكه مطابق آمار رسمي بيشترين درصد تلفات مربوط به جداشدن لوله هاي بخاري از يكديگر و يا ديوار است ، از طرفي روشهاي پيشين ، عملكرد غير مستقيم دارند ، ( به عنوان مثال نشت گاز را اعلام مي نمايند .) با توجه به اهميت موضوع در اين پژوهش سعي شده است به روش مستقيم و با ايجاد اتصالات ايمن ، از نشت گاز بر اثر لقي و جداشدن اتصالات لوله بخاري جلوگيري شود . اساس اين اختراع ، تغيير در ساختار شكل دهنده لوله بخاري مي باشد ، بدين صورت كه با ايجاد اتصالات ايمن شامل قطعه ذوزنقه اي شكل و قطعه فنردار و همچنين ايجاد شيار بر روي زانو و قرارگرفتن آن ها درون هم از باز شدن ناخود آگاه اجزاي لوله جلوگيري مي نمايد . كاربرد اين اختراع براي تمام وسايل از جمله بخاري و يا هر وسيله اي كه به اتصالات لوله اي مشابه نياز دارد و خطر نشتي و آسيب درآن وجود دارد ، مي باشد.

موارد یافت شده: 4